Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
gr-sport-logo

Veçoritë dhe specifikimet

gr-sport-logo
gr-sport-logo
 • Rrota alumini 18" GR Sport me kapak te kuq
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Ulëse të përparme sportive
 • Llamba LED me dy lartësi
Toyota Corolla Hatchback - GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer
  • Platinë/E zezë e qiellit të natës (2RD) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe e zjarrtë/E zezë e qiellit të natës (2SZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Dynamic Grey/Night Sky Black (2RZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Perlë e bardhë/E zezë e qiellit të mbrëmjes (2KR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
30,700 €
Kombinuar (l/100km)
4.9 l/100 km
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Corolla Hatchback GR SPORT hibrid Hatchback 5 dyer
Corolla Hatchback GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer
Nga 30,700 €
 • Rrota alumini 18" GR Sport me kapak te kuq
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Ulëse të përparme sportive
 • Llamba LED me dy lartësi
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Mbrojtja

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Komoditeti
Toyota Corolla Hatchback - GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Corolla Hatchback GR SPORT hibrid dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Corolla Hatchback përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 361 litra hapësirë për bagazh, Corolla Hatchback ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2640
 • 4380
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1460
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2640 mm
 • Gjatësia (mm)

  4380 mm
 • Gjerësia (mm)

  1790 mm
 • Lartësia (mm)

  1460 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1530 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1530 mm
Toyota Corolla Hatchback - GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer
Toyota Corolla Hatchback - GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve