1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback LUNA hibrid
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Puro e bardhë (040)

Nga

29100.0

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq