1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback LUNA
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Corolla Hatchback - LUNA - Hatchback 5 dyer
Puro e bardhë (040)

Motor

1.2L Turbo 12PT (116 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Hatchback - LUNA - Hatchback 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq