1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback TERRA hibrid
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Puro e bardhë (040)

Nga

25100.0

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out