1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback EXECUTIVE
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Puro e bardhë (040)

Nga

28700.0

Motor

1.2L Turbo 12PT (116 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out