1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback GR SPORT hibrid
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Platinë/E zezë e qiellit të natës (2RD)

Nga

32700.0

Motor

2.0L HEV 20H- (178 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq