1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Hatchback Style
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 Doors

Corolla Hatchback - Style - Hatchback 5 Doors
Oxyde Bronze with Night Sky Black (2RF)

Motor

1.2L Turbo 12PT (116 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE
Corolla Hatchback - Style - Hatchback 5 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq