1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Corolla Hatchback SPORT
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 dyer

Corolla Hatchback - SPORT - Hatchback 5 dyer
Oksid Bronz/E zezë e qiellit të mbrëmjes (2RF)

Motor

1.2L Turbo 12PT (116 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Corolla Hatchback - SPORT - Hatchback 5 dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq