Çmimet dhe kostoja

 • Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
 • Llamba LED me dy lartësi
Toyota Corolla Hatchback - SPORT - Hatchback 5 dyer
  • Oksid Bronz/E zezë e qiellit të mbrëmjes (2RF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kuqe e zjarrtë/E zezë e qiellit të natës (2SZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Platinë/E zezë e qiellit të natës (2RD) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Perlë e bardhë/E zezë e qiellit të mbrëmjes (2KR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
24,800 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.