1. New Cars
  2. Build

Rav4Limited

Frame 3Frame 3
E bardhë e pastër (040)

Rav4, Limited

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)
Continuously Variable Transmission (4X2)
E bardhë e pastër (040)
Black fabric (FA20)
17" light silver alloy wheels (5-spoke)
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f/07dfc3c9-0b0b-45d6-b565-337c16e408d2&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f