1. New Cars
  2. Build
Zgjidhni

Rav4Elegant

Rav4 Elegant E bardhë e pastër (040), frame 3Rav4 Elegant E bardhë e pastër (040), frame 3
E bardhë e pastër (040)
Filtrat
Search

Të gjitha ekstra

Shfletoni dhe shtoni disa ekstra në makinën tuaj ...

Pamja e jashtme

9 pajisjet

Pamja e brendshme

6 pajisjet

Rav4, Elegant

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)
Continuously Variable Transmission (4X4)
E bardhë e pastër (040)
Black fabric (FA20)
18" dark silver alloy wheels (5-double-spoke)
Përmbledhje dhe ruani

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f/1826bfb4-66c5-47c7-9d26-850dc9b498cc&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f