1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Rav4 Adventure
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 Doors (LWB)

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
Urban Khaki with Dynamic Grey roof (2QU)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4615 mm
 • Gjerësia (mm)
  1865 mm
 • Lartësia (mm)
  1690 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1600 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1630 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  132 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

RA - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
 • 2690
 • 4615
 • 1600
 • 1865
 • 1630
 • 1865
 • 1690

 • RA - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
 • RA - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
 • RA - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=5671bcbf-d00e-4394-b798-82d28485d218&carColourId=6d4a8939-5a85-4be2-ade4-17061b6c16ad

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=5671bcbf-d00e-4394-b798-82d28485d218&carColourId=6d4a8939-5a85-4be2-ade4-17061b6c16ad

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.