1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 Elegant
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 Doors (LWB)

Rav4 - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)
Pure White (040)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Lartësia (mm)
  1685 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1640 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4600 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1610 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.8 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  131 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale

RA - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)
 • 2690
 • 4600
 • 1610
 • 1855
 • 1640
 • 1855
 • 1685

  • Numri i ulëseve 5 ulëseve

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=55886b30-6076-4f89-9d5b-a87249fb02d8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  Read timed out

  Pajisje opsionale

  Personalizo

  Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

  PANORAMIC HSD
  PANORAMIC HSD
  PANORAMIC HSD
  PANORAMIC HSD
  PANORAMIC HSD
  TECH (elegant)
  TECH (elegant)
  TECH (elegant)
  TECH (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  TECH + PANO (elegant)
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO
  WINTER PACK + PANO

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=55886b30-6076-4f89-9d5b-a87249fb02d8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

  JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

  VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.