1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 Adventure
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 Doors (LWB)

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
Urban Khaki with Dynamic Grey roof (2QU)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1690 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1630 mm
 • Gjerësia (mm)
  1865 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4615 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1600 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  132 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale

RA - Adventure - MPV 5 Doors (LWB)
 • 2690
 • 4615
 • 1600
 • 1865
 • 1630
 • 1865
 • 1690

  • Numri i ulëseve 5 ulëseve

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=5671bcbf-d00e-4394-b798-82d28485d218&carColourId=6d4a8939-5a85-4be2-ade4-17061b6c16ad

  Read timed out

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=5671bcbf-d00e-4394-b798-82d28485d218&carColourId=6d4a8939-5a85-4be2-ade4-17061b6c16ad

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

  JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

  VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.