1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Rav4 Style
Veçoritë dhe specifikimet

MPV 5 dyer (LWB)

Rav4 - Style - MPV 5 dyer (LWB)
Argjend Zirkoni me kulm të Zi Attitude (2QY)

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (FWD/218 DIN hp)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Rav4 - Style - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2690 mm
 • Gjatësia (mm)
  4600 mm
 • Gjerësia (mm)
  1855 mm
 • Lartësia (mm)
  1685 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1610 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1640 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.7 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  129 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  55 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Shtesat e dyshemesë së vozitësit dhe pasagjerëve
 • Shtroja të përparme
Interieri
 • Sistemi i navigimit
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • Njohje zanore
 • Trasnmetim Digjital i Audios (DAB)+
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontrolli Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Dritat e pasme LED të frenave
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Drita pozicioni të ditës (LED)
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Llamba LED me dy rreze
 • Asistimi i Korsisë
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me LED)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Asistim i Frenimit (BA)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Kujtesa në kufizuesin e shpejtësisë
 • Kontrolli i luhatjes së rimorkios (TSC)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Rregullimi i ulëseve ISOFIX
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit të vozitësit
 • Zgjatues i rregullueshëm i rripit të sigurimit pasagjerit të përparmë
 • Para-tensionues dhe limitues force
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Detektor i airbagut të pasagjerit të përparmë
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
Pamja e jashtme
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Udhëzues për dritat e pasme LED
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Pasqyra dere të Zeza Attitude
 • Antenë pendë peshkqeni e Zezë Attitude
 • Antenë në kulm
 • Mbrojtës i përparmë i Zi Attitude
 • Mbrojtës i pasëm i Zi Attitude
 • Veshje argjendi nga poshtë mbrapa
 • Spoiler i pasëm i Zi Attitude
 • Kulm i Zi Attitude
 • Grila e sipërme e përparme e ngjyrosur me të zezë
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Mbështetës krahu me imitim lëkure të derës së përparme
 • Bordura me imitim lëkure të derës së përparme
 • Teksturë e butë në konsolën e poshtme
 • Teksturë e butë në konsolën e sipërme
 • Bordurë e butë e derës së pasme
 • Doreza e brendshme të dyerve me krom saten
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Mbështetëse e krahut
 • Paneli i sipërm i zi
 • Insertimi krom në ventilator ajri qendror
 • Insertimi krom në ventilator ajri anësor
Pamja e jashtme
 • 18" black painted alloy wheels (5-double-spoke)
 • Rrota e përkohshme rezervë
 • Kit i riparimit të gomave
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Tavani standard
 • Kulmi panoramik
 • Bagazh elektrik
 • Mbrojtje kundër bllokimit në kulmin panoramik
 • Hapje elektrike e kulmit
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Priza e përparmë 12V
 • Filtri i ajrit të pastër
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit të përparmë
 • Ekrani me ngjyra i informacionit TFT
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Sistemi i ndriçimit të hyrjes
 • Ulëse të pasme me palosje të ndara 60:40
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Filtri poleni i ajrit
 • Ajrues të pasëm të pasagjerëve
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbajtësi i krahut në derën e pasme
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Fshirëse me ndërprerje
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Prizë rryme 12V në bagazh
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Vija udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Sistemi Toyota Easy Flat
 • Kyç automatik i derës me dedektim të shpejtësisë së
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Llamba qendrore e kabinës (me LED)
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me LED)
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të lartësisë
 • Ulëse e vozitësit me distancim elektrik
 • Ulëse e vozitësit me rregullim elektrik të shtrirjes
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
 • Gypa të dyfishtë të shkarkimit
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të shisheve
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Mbajtësit e pasëm të shisheve
 • Mbajtësit e pasëm të gotave
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepi i mbështetëses vetëm të pasagjerit
 • Mbulesë e tërheqshme e karrocerisë
 • Panel i dyfishtë
 • Hapësirë nën dyshemenë e bagazhit
 • Mbajtës për shishe 1.5 litra
 • Fjokë me kyçje
 • Mbajtësja e syzeve
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Kutia e konzolës së pasme

RA - Style - MPV 5 dyer (LWB)
 • 2690
 • 4600
 • 1610
 • 1855
 • 1640
 • 1855
 • 1685

 • RA - Style - MPV 5 dyer (LWB)
 • RA - Style - MPV 5 dyer (LWB)
 • RA - Style - MPV 5 dyer (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=3743b92b-aca6-4297-b400-7f25679e1759&carColourId=d4fe9fe2-8288-4219-a46b-49cf753fe591

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

slide 0Kit i riparimit të gomave 0
Kit i riparimit të gomave

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=a68a58fb-a10e-41ae-9459-3a7c4060500f&carId=3743b92b-aca6-4297-b400-7f25679e1759&carColourId=d4fe9fe2-8288-4219-a46b-49cf753fe591

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.