1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Rav4 Comfort
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 Doors (LWB)

Rav4 - Comfort - MPV 5 Doors (LWB)
Pure White (040)

Motor

2.0L NA 20P- (175 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Rav4 - Comfort - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out