1. New Cars
  2. Build

Yaris CrossSol

Frame 3Frame 3
Pure White (040)

Pakot e rekomanduara

Yaris Cross, Sol

1.5 HSD
Continuously Variable Transmission (4X4)
Pure White (040)
Black fabric with grey stitching & light grey roof lining (FB10)
16" silver alloy wheels (10-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931/7d77b12d-4cca-4fe2-87ce-ba587577b2d3&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f