1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Yaris Cross Sport
Veçoritë dhe specifikimet

B-SUV

Yaris Cross - Sport - B-SUV
Pure White (040)

Motor

1.5 VVT-i

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE
Yaris Cross - Sport - B-SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

YB - Sport - B-SUV
 • 2560
 • 4180
 • 1520
 • 1765
 • 1519
 • 1765
 • 1595

 • YB - Sport - B-SUV
 • YB - Sport - B-SUV
 • YB - Sport - B-SUV

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2560 mm
 • Gjatësia (mm)
  4180 mm
 • Gjerësia (mm)
  1765 mm
 • Lartësia (mm)
  1595 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1520 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1519 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  135 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  42 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=5c933238-df10-41c5-b921-a2e4d25ef931&carId=932c8b9e-d614-46c2-94a5-b833ad520ed4&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Siguria Yaris Cross

I pajisur me sistemin Toyota Safety Sense, si dhe një mori sistemesh të avancuara për ndihmë për shoferit, Yaris Cross ndihmon për t'ju siguruar juve dhe pjesëmarrësit tjerë në qarkullim nga rreziku.

Sistemi parandalues i ndeshjeve

Sistemi parandalues i ndeshjeve, shoferi paralajmërohet me shenja pamore dhe zanore, si dhe aktivizohet ndihma e frenave. Nëse nevojitet, frenat aktivizohen automatikisht për të zvogëluar gjasat dhe ashpërsinë e një goditjeje.

Kontrolli inteligjent Adaptues i vozitjes

Me kombinimin e dobive të sistemit "Adaptive Cruise Control" dhe "Road Sign Assist", sistemi IACC e mban automatikisht automjetin në shpejtësi të paracaktuar dhe e paralajmëron shoferin nëse ndërron kufizimi i shpejtësisë, duke i mundësuar që të përshtatin shpejtësinë e vozitjes me ato rrethana.

Parkimi i avancuar Toyota Teammate

Parkimi i avancuar Toyota Teammate merr manovrimin automatikisht, përshpejtimin dhe frenimin për shoferin, për t'i bërë manovrat e parkimit të sigurta e të përshtatshme.

Teknologji e avancuar

Nga një sistem fuqie reagues, e deri tek shërbimet komode MyT Connected, Yaris Cross është i pajisur me një sërë teknologjish inovative për t'i bërë udhëtimet efikase dhe të këndshme.

Hibridi

Duke kaluar pa vërejtur midis njësisë elektrike të pastër dhe fuqisë së benzinës kur është momenti më efikas, sistemi hibrid vetë-karikues në Yaris Cross ofron shumë nga dobitë e energjisë elektrike pa pasur nevojë të lidhet në prizë.

AWD-i

Sistemi inteligjent i tërheqjes me të gjitha rrotat në Yaris Cross përmban një kontrollues të modalitetit AWD-i, që ndihmon në minimizimin e rrotullimit të rrotave dhe rrëshqitjes së gomave në rrugët me akull, borë dhe baltë. Ju mban në rrugë, si dhe ju shtyn përpara.

Shërbimet e kontrollit në distancë

Me Shërbimet e Telekomandimit në Yaris Cross, mund të paracaktoni temperaturën e kabinës përpara se të niseni, të kyçni dhe hapni dyert ose të ndizni dritat e rrezikut, të gjitha të operuara nëpërmjet aplikacionit MyT në telefon.

Shërbimet e lidhura MyT

Me Shërbimet e lidhura MyT Connected, ju mund të ndiheni të lidhur me Yaris Cross tuaj, pavarësisht se ku jeni. Planifikoni dhe ndani udhëtimet nga shtëpia, merrni njoftimet e shërbimit gjatë lëvizjes, si dhe optimizoni stilin tuaj të vozitjes së VE-së me Mentorimin Hybrid.