1. New Cars
  2. Pasqyrë

Yaris Cross Elegant

B-SUV

Yaris Cross - Elegant - B-SUV
Pure White (040)

Motor

1.5 VVT-i

Garancia

STANDARDE 10 VJEQARE

Yaris Cross - Elegant - B-SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Yaris Cross Gallery

Hulumtojeni plotësisht në 360°

  • Dizajni

    Tërhiq vëmendjen e qytetit

    Yaris Cross ndan dëshirën tuaj për t'u dalluar. Përvoja e pasur e veturës së terrenit (SUV) kombinohet me ekspertizën në makina të vogla, për të krijuar një dizajn të paparë më herët. Profile të fuqishme të rrotave, rrota të mëdha aliazhi me madhësi 18", si dhe stil i veçantë i frymëzuar nga diamanti, ofrojnë veturë terreni vërtet tërheqëse, që ju mundëson të ballafaqoheni me qytetin me vetëbesim.

Ekrani i plotë Mbylle