1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Yaris Cross Luna
Çmimet dhe kostoja

B-SUV

Yaris Cross - Luna - B-SUV
Pure White (040)

Motor

1.5 VVT-i

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

Yaris Cross - Luna - B-SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq