1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Yaris Cross Premiere

B-SUV

Yaris Cross - Premiere - B-SUV
1.5 HSD
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris Cross - Premiere - B-SUV
Warm Gold with black roof (2VS)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq