1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Yaris Cross Premiere
Çmimet dhe kostoja

B-SUV

Warm Gold with black roof (2VS)

Nga

31800.0

Motor

1.5 HSD

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq