1. New Cars
  2. Build

YarisSol

Hatchback 5 Doors
Frame 3Frame 3
E bardhë e pastër (040)

Pakot e rekomanduara

Kuka per terheqeje horizontale (Cmontuese)

Filtrat

Të gjitha ekstra

Shfletoni dhe shtoni disa ekstra në makinën tuaj ...
Pamja e jashtme
36 pajisjet

Pamja e brendshme
13 pajisjet

Yaris, Hatchback 5 Doors Sol

1,5 VVT-iE (125 KF)
Transmision Vazhdimisht Variabël (4X2)
E bardhë e pastër (040)
Black quilted fabric, grey stitching (FB20)
15” silver alloy wheels (5-double-spoke)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478/9aa672fe-297e-44cf-b57c-87b257f510c2&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f