1. New Cars
  2. Build

YarisStella

Hatchback 5 Doors
Tërhiq për të rrotulluar
Frame 3Frame 3
E bardhë e pastër (040)

Pakot e rekomanduara

Kuka per terheqeje horizontale (Cmontuese)
Filtrat

Të gjitha ekstra

Shfletoni dhe shtoni disa ekstra në makinën tuaj ...
Pamja e jashtme
36 pajisjet
13 Pin Electrics
Detachable towing hitch
Qanta per goma
Kapak i pasqyres -3U7- Vivid Coral
Lajsna e pasme e kromit
Lajsne dekorues e kromit ne mbrojtesin e pare
Pamja e brendshme
13 pajisjet
Konzola e mesme
Konzola e mesme
Mbeshtjelles per qeles
Pllaka aluminim, set per perpara - Argjende hiri
Ftohes Slim-Line
Kuti deponuese qe palohet

Yaris, Hatchback 5 Doors Stella

1,0 VVT-i (72 KF)
5 Shpejtësi Manual (4X2)
E bardhë e pastër (040)
Black quilted fabric, grey stitching (FB20)
rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
Blerja me të gatshme
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478/a44d8e18-9d34-4baf-b869-ebbc356b1373&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f