1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Yaris Style

Hatchback 5 Doors

Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
 • 17" black machined-face alloy wheels
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
4.3 l/100 km
97 g/km
1,5 VVT-i hIbrid (116 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
Night Sky Black with Polar White roof (2ND)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2560 mm
 • Gjatësia (mm)
  3940 mm
 • Gjerësia (mm)
  1745 mm
 • Lartësia (mm)
  1500 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1518 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1514 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  97 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  36 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  175 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • 6 altoparlantë
 • ekran 8" multimedia
 • Konektori USB
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
Interieri
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Pamja e jashtme
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
 • Asistimi i Korsisë
 • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me LED)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Drita të mesme LED
Interieri
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë e lartë përpara
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Udhëzues për dritat e pasme LED
 • Xham për privatësi në dritaret e pasme
 • Grilë e zezë e ulët përpara
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Timon drejtues lëkure 3-cepa
 • Insert i kromuar saten në kokën e ndërruesit të shpejtësive
 • Kokë lëkure e ndërruesit të shpejtësive
 • Insertimi krom në ventilator ajri anësor
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • 17" black machined-face alloy wheels
Pamja e jashtme
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Tavani standard
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Priza e përparmë 12V
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës digjital i shpejtësisë
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Timon me ngrohje
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Mbrojtje anti-jam në dritaret elektrike
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Filtri poleni i ajrit
 • Mbështetëset e kapjes të pasme mbi krye
 • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Dritaret e pasme elektrike
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Shtresa e zvogëlimit të zhurmës në xhamin e përparmë
 • Pamja e kamerës së pasme shfaqet në ekranin audio
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit
 • Ulëse sportive të përparme
 • Informacion për kufirin e shpejtësisë
 • Tahometër digjital
 • Butoni i Limituesit të Shpejtësisë në timon
 • 60:40 ulëse paluese të radhës të dytë
 • Vijat statike udhëzuese në ekranin e kamerës së pasme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
Interieri
 • Kutia e konsolës qendrore
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Xhepi i mbështetëses vetëm të pasagjerit
 • Mbulesë e fortë tonneau
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)
 • Kapaku i kutisë së konzolës së qendrës

YA - Style - Hatchback 5 Doors
 • 2560
 • 3940
 • 1518
 • 1745
 • 1514
 • 1745
 • 1500

 • YA - Style - Hatchback 5 Doors
 • YA - Style - Hatchback 5 Doors
 • YA - Style - Hatchback 5 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&carId=d82d6add-feff-41b4-889a-d09e6377765c&carColourId=99f942a9-6de5-4d57-bdaf-0def9a020aaa

Read timed out

Pajisje opsionale

Personalizo

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

Kuka per terheqeje horizontale (Cmontuese)				 0
Kuka per terheqeje horizontale (Cmontuese)				 1
Kuka per terheqeje horizontale (Cmontuese)
535 €
Tech pack 0
Tech pack 1
Tech pack 2
Tech pack
750 €
Kulmi me Panoram 0
Kulmi me Panoram
780 €
Tech pack + Kulmi me Panoram 0
Tech pack + Kulmi me Panoram 1
Tech pack + Kulmi me Panoram 2
Tech pack + Kulmi me Panoram 3
Tech pack + Kulmi me Panoram
1.530 €

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&carId=d82d6add-feff-41b4-889a-d09e6377765c&carColourId=99f942a9-6de5-4d57-bdaf-0def9a020aaa

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË QETË ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një tërësi teknologjish për ndihmën e ngasësit, të cilat ndihmojnë me çdo gjë, që nga identifikimi i ndeshjeve të mundshme e deri tek monitorimi i shenjave të trafikut, që t'ju mbajë të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Yaris është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.