Veçoritë dhe specifikimet

 • Fellge aliazh 14'' (8 cepa)
 • Rregullim elektrik i pasqyrave të dyerve
 • Pasqyra dyersh me ngjyrë shasie
 • Drita të përparme 'Më ndiq'
Toyota Yaris - LUNA - Hatchback 5 Dyer
  • E bardhe të pastërt (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe të zjarrtë (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gri e hirit (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaltërt ujore (8X2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qielli nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Platini Bronz (1G2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra e argjentë (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë Perlë akulli (084) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Tokio (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Përhimtë e Manhatanit (1H5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
13,490 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Yaris LUNA Hatchback 5 Dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Mbrojtja

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Stili
Toyota Yaris - LUNA - Hatchback 5 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Yaris LUNA dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Yaris përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 286 litra hapësirë për bagazh, Yaris ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2510
 • 3945
 • 1695
 • 1695
 • 1510
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2510 mm
 • Gjatësia (mm)

  3945 mm
 • Gjerësia (mm)

  1695 mm
 • Lartësia (mm)

  1510 mm
Toyota Yaris - LUNA - Hatchback 5 Dyer
Toyota Yaris - LUNA - Hatchback 5 Dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.