Veçoritë dhe specifikimet

 • Fellge çeliku me kapakë të gomave 15'' (6 cepa dyshe)
 • Ndezja me buton
 • Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
 • Ekran me ngjyra për informata TFT
Toyota Yaris - STELLA HIBRID - Hatchback 5 Dyer
  • E bardhe të pastërt (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe të zjarrtë (3P0) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gri e hirit (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaltërt ujore (8X2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë qielli nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Platini Bronz (1G2) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra e argjentë (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë Perlë akulli (084) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe Tokio (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Përhimtë e Manhatanit (1H5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
18,080 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve
Toyota Yaris - STELLA HIBRID - Hatchback 5 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Yaris STELLA HIBRID dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Yaris përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 286 litra hapësirë për bagazh, Yaris ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2510
 • 3945
 • 1695
 • 1695
 • 1510
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2510 mm
 • Gjatësia (mm)

  3945 mm
 • Gjerësia (mm)

  1695 mm
 • Lartësia (mm)

  1510 mm
Toyota Yaris - STELLA HIBRID - Hatchback 5 Dyer
Toyota Yaris - STELLA HIBRID - Hatchback 5 Dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.