Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
Moja Toyota

Yaris LUNA

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH
1.0L 10P- (68 KF) Manual 5 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer
12,890 €
Konfiguro
1.5 Benzin 15P- (111 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer
13,540 €
Konfiguro
1.4D-4D 14DF (90 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer
16,190 €
Konfiguro
1.0L 10P- (68 KF) Manual 5 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer
12,490 €
Konfiguro
1.5 Benzin 15P- (111 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer
13,200 €
Konfiguro
1.4D-4D 14DF (90 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer
15,790 €
Konfiguro
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.