Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Yaris STELLA

Çmimorja
Motori dhe transmisioni Lloji i shasisë Çmimi me TVSH Konfiguro
1.0L 10P- (68 KF) Manual 5 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer 13,680 €
1.5 Benzin 15P- (111 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer 14,190 €
1.4D-4D 14DF (90 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 5 Dyer 16,790 €
1.0L 10P- (68 KF) Manual 5 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer 13,190 €
1.5 Benzin 15P- (111 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer 13,990 €
1.4D-4D 14DF (90 KF) Manual 6 Shpejtësi Hatchback 3 Dyer 16,490 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.