Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Yaris

I jep energji udhëtimit tuaj urban

Çmimi

Nga 12,990 €

E kuqe të zjarrtë (3P0)

Yaris. Ua dyfishon emocionet.

Dizajni i saj të jashtëm dinamik dhe me një varg zgjidhjesh të modeleve të reja nënkuptojnë se ekziston një makinë Yaris, e cila i përshtatet në mënyrë të përsosur personalitetit tuaj. Udhëtimi me Yaris jua rrit besimin, dhe ju bënë të ndiheni si në shtëpi. Makina e re hibride Yaris përçon ndjenjë të re gjatë udhëtimit urban, duke ju bërë të ndjeheni më të freskët dhe plot energji – dhe krejt ky përjetim vjen prej cilësisë së lartë të interierit që s’ka sesi t’i ikë syrit tuaj.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.