1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Yaris Luna
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 Doors

E bardhë e pastër (040)

Nga

15200.0

Motor

1,0 VVT-i (72 KF)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq