1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Yaris Elegant

Hatchback 5 Doors

Yaris - Elegant - Hatchback 5 Doors
  • 17" black machined-face alloy wheels
  • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
  • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
4.3 l/100 km
97 g/km
1,5 VVT-i hIbrid (116 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Elegant - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq