1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Yaris Sol

Hatchback 5 Doors

Yaris - Sol - Hatchback 5 Doors
  • Xham për privatësi në dritaret e pasme
  • Llambat e kombinimit të pasëm (lloji LED)
  • ekran 8" multimedia
3.9 l/100 km
87 g/km
1,5 VVT-i hIbrid (116 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Sol - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq