1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Yaris Stella

Hatchback 5 Doors

Yaris - Stella - Hatchback 5 Doors
  • Sensor shiu
  • Front fog lamps (halogen)
  • Kamera e pamjes së pasme
3.8 l/100 km
87 g/km
1,5 VVT-i hIbrid (116 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Stella - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out