1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Yaris Sport

Hatchback 5 Doors

Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
  • 16" black machined-face alloys wheels
  • Drita të mesme LED
  • Llambat e përparme të mjegullës (lloji LED)
5.5 l/100 km
128 g/km
1,5 VVT-iE (125 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Sport - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq