1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Yaris Stella
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 Doors

Yaris - Stella - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

Motor

1,0 VVT-i (72 KF)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE
Yaris - Stella - Hatchback 5 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq