1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Yaris Style

Hatchback 5 Doors

Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
  • 17" black machined-face alloy wheels
  • Pasqyra të rregullueshme automatike në dyer
  • Ngarkues pa tel i telefonit mobil
5.5 l/100 km
128 g/km
1,5 VVT-iE (125 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Style - Hatchback 5 Doors
Night Sky Black with Polar White roof (2ND)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out