1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Yaris Premiere
Çmimet dhe kostoja

Hatchback 5 Doors

Tokyo Fusion with Night Sky Black roof (2SW)

Nga

19790.0

Motor

1,5 VVT-iE (125 KF)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq