1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Yaris Premiere

Hatchback 5 Doors

Yaris - Premiere - Hatchback 5 Doors
  • Monitoruesi i Këndit të Vdekur (BSM)
  • Ndriçimi lehtë i kaltër i dyerve të përparme
  • 10" coloured Head Up Display
4.3 l/100 km
97 g/km
1,5 VVT-i hIbrid (116 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Premiere - Hatchback 5 Doors
Tokyo Fusion with Night Sky Black roof (2SW)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq