Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

  • Asistimi i Korsisë
  • Kontroll Adaptiv i Vozitjes me spektër të plotë
  • Ekran multimedial 7"
Toyota Yaris - Luna - Hatchback 5 Doors
    • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E zezë qiell nate (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
15,200 €
Kombinuar (l/100km)
5.6 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
127 g/km