1. Owners
  2. Offers
  3. Klima 2024
Zgjidhni

RIFRESKIM I PAISJES SË A/C

Aroma në brendësi te TOYOTA-së suaj, me ndihmën e filterave origjinal, mbahet për një kohë më të gjatë e pastër dhe e freskët.

Pse mirëmbajtja e rregullt e kondicionerit?

Pastrimi dhe dezinfektimi i paisjeve të mbrendshme është shumë e rendësishme sepse eliminon mikroorganizmat, bakteriet dhe viruset të cilat mund të shfaqen. Kjo do të thotë se do të kujdesemi për mikroorganizma të cilat mund të ndikoj negativisht në shëndet.

Dezinfektim klime + filter klime:*

65 € - Dezinfektim klime + standard filter

80 € - Dezinfektim klime + filter i avansuar

90 € - Dezinfektim klime + filter i avansuar me karbon aktiv

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH - ë (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

TOYOTA FILTER KLIME

Filter klime standard

Filterat e ajrit janë të prodhuara nga pëlhurat e pashkëputura, të cilat i eliminojnë papastëritë para se të hyjn në TOYOTA tuaj.

prej 35 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH - ë (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

Filter i përmirësuar ajri toyota

Bërë nga pëlhura të larta jo të endura cilësitë me një shtresë karboni aktiv, hiqni 25% më shum papastërti se pastruesit standardë, duke përfshirë alergjenët dhe tymrat e shkarkimit.

prej 50 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City).

Filter klime i avansuar (carbon) me veti antialergjene

Filterat e ajrit janë të prodhuar nga pëlhurat e pashkëputura të kualitetit të lartë me shtresë të karbonit aktiv, të cilat i eliminojnë 25% më shumë papastëri nga filteri i zakonshëm, përfshi alergjenet dhe gazëra.

prej 60 €

*Cmimi i rekomanduar i shitjës me pakicë, përfshin koston e instalimit dhe TVSH -së (jo e vlefshme për modelin (Proace Verso dhe City). 

QË TOYOTA JUAJ TË MBETET TOYOTA

Vetëm tek partneri i autorizuar, mund të pranoni shërbim cilësor, pjesë origjinale dhe paisje shtesë të konstruktuara në Toyota për Toyota.

toyota proljece

KUJDESI
Siguria juaj për ne është në rendin e parë. Shërbimi jonë dhe procedurat sigurojnë riparim “nga e para” me qëllim të riparimit dhe kthimit të shpejtë në rrugë.
toyota proljece

KUALITET
Toyota njeh veturen tuaj më së miri. Vetëm për ketë , pjesët origjinale janë pjesë të cilat janë prodhuara nga Toyota për Toyota.
toyota proljece

TRANSPARENCA
Besimi juaj për ne është gjëja më e vlefshme. Të gjitha që i bëjmë i bëjmë me shkëmbim të dyanshëm të informatave, duke garantuar kualitetin e sherbimeve dhe produkteve tona.
toyota proljece

VLERA E PARAVE
Kujdesemi për vlerën e investimeve tuaja. Personeli ynë, është I vetmi profesional për mirembajtjën dhe servisimin e TOYOTA-së suaj. Në këtë mënyrë ju mbani vlerën e veturës suaj edhe me kalimin e kohës.