Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Toyota ProTect

Toyota

Toyota ProTect është një mënyrë e re revolucionare për t’ia dhënë veturës suaj një shkëlqim të sallës së ekspozitave që zgjat gjatë.

Vetëm një aplikim i ProTect tek përfaqësia e autorizuar lokale për shitje/riparime Toyota është krejt çka është e nevojshme për të garantuar qetësi mendore për pesë vite.

  • Ruan dhe shkëlqen ngjyrën e veturës.
  • Mban pastër rrotat nga aliazhi.
  • Krijon një mburojë të padukshme për t’u kujdesur për tapicerinë.
Shkenca inovative

Toyota ProTect rrjedh nga një mveshje e avancuar nga NASA që funksionon në nivel molekular për të formuar një shtresë përfundimtare të qeramikës së forcuar.

  • Zgjat shumë më shumë se dylli tradicional dhe polimeret e avancuara për impregnim.
  • Nuk lypsen konservues mujor.
  • Trajtimet e veçanta për ngjyrë, rrota aliazhi dhe tapiceri.
Ngjyra me shkëlqim të madh

Toyota ProTect mund të aplikohet në tërë ngjyrën e jashtme dhe dritaret anësore.

  • I jep veturës suaj një shtresë përfundimtare me plot shkëlqim për një afat të gjatë.
  • Mbron nga ndotja, moti dhe kërcënimet tjera atmosferike dhe natyrore.
  • Vetitë hidrorepelente parandalojnë zbardhjen nga uji.
Mban pastër rrotat nga aliazhi

Një shtresë mveshëse Toyota ProTect do të bëjë që rrotat tuaja nga aliazhi të duken më të pastra për një kohë më të gjatë.

  • Shtresa e lëmuar mveshëse parandalon njollat nga pluhuri i frenave.

Lexoni më shumë për Toyota-n

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje.