Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Filtri i ajrit

të kabinës

Thithni ajër të pastër, pa dalë nga Toyota juaj.

Filtrat e ajrit të kabinës Toyota luajnë rol jetik për të mbajtur të pastër, të freskët dhe të këndshëm për frymëmarrje ajrin brenda automjetit tuaj gjatë gjithë vitit. Kudo që të ngisni automjetin, ajri jashtë mund të përmbajë shumë irritues dhe ndotës, duke përfshirë polen, ozon, pluhur, tymet e shkarkuara, dhe grimca tjera të cilat jo vetëm që janë të pakëndshme, por potencialisht të dëmshme.

Lexoni më shumë për Toyota-n

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.