Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Pastruesi për sistemin e karburantit

Toyota

Motori në veturën tuaj Toyota është prodhuar me shumë kujdes me shkallë të larta të tolerancës për t’ju siguruar shumë vite automobilistike të besueshme dhe me performancë të përgjegjshme. Por, efikasiteti dhe performanca e veturës tuaj Toyota mund të fillojë të zbehet kur depozitat e vogla, qoftë nga vetë karburanti apo nga procesi i djegies, fillojnë të grumbullohen në motor.

Një trajtim i vetëm me pastruesin për sistemin e karburantit Toyota do të kthejë nivelet e emisioneve më afër atyre të specifikuara kur Toyota juaj është prodhuar. Vetëm një trajtim jep pastrim efektiv që do të përmirësojë automjetin në fushat e mëposhtme:

  • Ndezja e dobët
  • Puna në prehje është e vrazhdë
  • Fuqi e pamjaftueshme
  • Ekonomi e dobët e karburantit
  • Trokitja e motorit
  • Hezitimi
  • Emisionet e shkarkimit

Pastruesi i sistemit të karburantit me naftë Toyota është dizanuar për të ofruar pastrim të thellë përgjatë gjithë sistemit të karburantit dhe motorit. Është testuar në mënyrë rigoroze për përputhshmëri dhe performancë më të mirë, duke hequr depozitat dhe grumbullimin për të siguruar ekonomi të përmirësuar të karburantit dhe funksionim më të rrjedhshëm.

Në të njëjtën mënyrë, Pastruesi i sistemit të karburantit me benzinë Toyota pastron kandelat, përmirëson performancën e ndezjes së motorit, dhe bën pastrimin e thellë të dhomës së djegies. Si rezultat, Toyota juaj do të përfitojë përmirësim për nga livrimi i energjisë, konsumi i karburantit dhe ngasja më e qetë.

Pra, për të shmangur riskun e një zëvendësimi të kushtueshëm të injektorit të karburantit për rimëkëmbje të performancës, ekonomi të karburantit dhe emisione që janë më afër specifikimit origjinal të Toyotas tuaj, sigurohuni që t’i bëni qysh sot motorit tuaj një pastrim të thellë të sistemit të karburantit Toyota.

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Lexo më shumë

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.