Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Poçat Optibright & Optiblue

Shihni dhe shihuni me Optibright

Gjithkush dëshiron të jetë në gjendje që të ngasë në mënyrë të sigurt gjatë gjithë kohës, por ngasja natën paraqet sfidat e veta unike. Madje edhe ngasësit me të pame të përsosur vuajnë nga një pengesë në të parë prej mesatarisht 70% në errësirë.

Optibright

Poçat optibright ju bëjnë më të dukshëm, dhe ju mundësojnë ta lexoni rrugën në mënyrë më efektive. Ato rrezatojnë në një brez prej 10 deri 20 metra më të gjatë se poçat konvencional, varësisht nga kushtet, duke ju mundësuar që t’i shmangeni rreziqeve dhe të shihni rrugëdaljet nga telashet potenciale para se ndodhin ato.

Shih me stil me Optiblue

Për ngasësit që duan të kombinojnë sigurinë e zgjeruar me një pamje mbresëlënëse sportive, poçat optiblue me të vërtetë ju ndihmojnë që të shquheni nga turma. Ato lëshojnë rreze të shëndritshme të dritës së bardhë në të kaltër që jo vetëm që joshë vëmendjen, por po ashtu e ndriçon rrugën jashtëzakonisht mirë, duke ofruar deri në 30% më shumë dritë se poçi konvencional.

Lexoni më shumë për Toyota-n

Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.