Shasia & ngjyra

Toyota

Askush nuk dëshiron të pësojë aksident. Por kjo i ndodhë edhe shoferëve më të kujdesshëm. Shumë njerëz kalojnë jetën pa përjetuar asnjë përplasje. Edhe pse shumë prej nesh kur kthehen te vetura e parkuar e gjejnë të gërvishtur.

Rrjeti i riparuesve të autorizuar Toyota

Për fat të mirë, pavarësisht nga shkalla e dëmit, si shofer i Toyotas keni sigurinë e rrjetit të riparuesve të autorizuar Toyota që mund t’i thërrisni. Riparuesi lokal i autorizuar Toyota ofron servis të plotë riparimi prej fillimit deri në fund me zotim që ta kthejë veturën në gjendjen e para aksidentit.

Karta për shërbim dhe ekspertizë

Karta e Toyotas për riparim zotohet për t’ju mbështetur me standarde të jashtëzakonshme të shërbimit personal dhe ekspertizë teknike. Mund t’i besoni riparuesit lokal të autorizuar Toyota për t’i larguar dëmet.

Ju bëjmë jetën më të lehtë

Pavarësisht aksidentit, i madh apo i vogël, një thirrje tek riparuesi lokal i autorizuar Toyota është e gjitha që nevojitet për ta filluar procesin e riparimit. Një person i ditur do të caktohet si person kontaktues gjatë riparimit. Ai ose ajo do të menaxhojë gjithçka për ju, madje edhe do të mbajë lidhje me kompaninë tuaj të sigurimit nëse është e nevojshme.

Ju mbajmë të informuar

Karta e Toyotas për riparim përfshinë premtimin se do t’ju mbajë të informuar rreth datës dhe kohës për kthimin e automjetit tuaj. Ekziston edhe zotimi për t’ju treguar menjëherë nëse ka ndonjë punë të paparashikuar ose nëse data e përfundimit është është shtyrë.

Cilësia e Toyotas

Çdo aspekt i riparimit do të kryhet sipas standardeve të jashtëzakonshme të cilësisë nga Toyota. Kjo është e rëndësishme sepse kjo do të thotë se vetura juaj do t’ju kthehet aq e fortë dhe e sigurt sikurse që ishte para aksidentit.

Vëmendje në detaje

Riparuesit e autorizuar Toyota janë të njohur se janë tepër të përpiktë. Ata i mbajnë dritaret e mbyllura për mos ta lënë pluhurin të hyjë brenda, i mbrojnë ulëset dhe dyshemenë me mbulesë dhe nuk lënë shenja të pista në ngjyrë. Detajet si këto kanë rëndësi.

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Lexoni më shumë

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje.