Servisi i hibridit

Toyota

Historia jonë Hibrid filloi në vitin 1997, dhe tani më shumë se gjashtë milionë shoferë në mbarë botën janë duke i shijuar përfitimet e Hibridit.

Hibrid në zemrën e saj

Në zemër të gamës sonë Hibrid është teknologjia Hybrid Synergy Drive®, e cila në mënyrë inteligjente kombinon fuqinë e benzinës me dy motorë elektrik që ofruan efikasitet në konsum të karburantit dhe ngasje të qetë dhe pothuajse të heshtur.

Kontroll shëndetësor i veturës hibride

Kontrolli vjetor i shëndetit të veturës Hibrid tek riparuesi lokal i autorizuar nga Toyota është mënyra më e mirë për ta nxjerrë maksimumi nga Hybrid tuaj. Teknikët tanë e testojnë të gjithë sistemin Hibrid dhe përpilojnë një raport me shkrim që ju jep të gjitha informatat që ju duhen për ta kuptuar shëndetin e automjetit tuaj Hybrid.

Kujdesi i zgjatur i kujdesit të baterisë

Nga të rejat, të gjithë komponentët Hybrid përfitojnë nga garancia jonë pesëvjeçare/ 100,000km*. Kur vetura juaj hibride kalon kontrollin Hybrid Health Check, ajo do të kualifikohet për një program Hybrid Battery Extended Care të mëtejshëm njëvjeçar/15,000km*.

Mendoni si hibrid, pyesni Toyotan

Përfaqësuesi lokal i Toyotas është ekspert për servisimin hibrid dhe për mirëmbajtje, për kontrollin shëndetësor vjetor Hibrid dhe ekstra-kujdes të baterive Hibrid. Madje është një gamë e aksesorëve të specializuara hibride Toyota. Çkado që ju duhet, bisedoni me Toyotan per qetesi të mendjes për hibrid.

Shikojeni videon e servisit Hibrid

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Lexoni më shumë

Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.