Brezi Toyota Hybrid

Ka një Hybrid për të çdokënd

Zbuloni brezin tonë të veturave hibride dhe gjeni veturën e përsosur për ju.

Zbuloni më shumë rreth veturave hibride

Toyota Prius e re Toyota Prius e re Ashtu si Prius origjinal rishkroi librin e rregullave në vitin 1997, modeli krejtësisht i ri lartëson veturën hibride pioniere aty ku i takon: në ballë të dizajnit, efiçencës dhe inovacionit avangard. Rav4 Hybrid i ri Rav4 Hybrid i ri Për më shumë se 20 vjet RAV4 — SUV kompakt origjinal — e ka mishëruar shpirtin aventuresk për të shkuar kudo që të duash. Dhe tani, RAV4 i hijshëm i ri përmban teknologji hibride dhe një mori risish të rëndësishme. Programi i servisit për vetura hibride Programi i servisit për vetura hibride Zbuloni brezin e dobive që ju merrni nga programi ynë i servisit për vetura hibride, duke përfshirë kontrollin e shëndetit hibrid dhe kujdesin e zgjeruar për bateri hibride. Lëvizshmëri  për të gjithë Lëvizshmëri për të gjithë Për mbi 85 vjet, inovacionet e Toyota vazhdojnë t’ia lehtësojnë jetën njerëzve. Por për aq sa kemi arritur, ka akoma aq shumë që mund të bëjmë. Me sytë kah e ardhmja, ne po e vendosim shënjestrën drejt një misioni edhe më të madh: e ndihmojmë të gjithë njerëzimin që ta arrijë lirinë për të lëvizur.
Gjej përfaqësinë tënde lokale të shitjes
Kthimi në shtëpinë e veturës hibride
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.