1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Corolla Sedan Executive
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Doors

Corolla Sedan - Executive - Sedan 4 Doors
Pure White (040)

Motor

1.8L (HEV special) 18H- (122 HP)

Garancia

standarde 3-vjeçare

Corolla Sedan - Executive - Sedan 4 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2700 mm
 • Gjatësia (mm)
  4630 mm
 • Gjerësia (mm)
  1780 mm
 • Lartësia (mm)
  1435 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1531 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1544 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  113 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  43 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

COROLLA - Executive - Sedan 4 Doors
 • 2700
 • 4630
 • 1531
 • 1780
 • 1544
 • 1780
 • 1435

 • COROLLA - Executive - Sedan 4 Doors
 • COROLLA - Executive - Sedan 4 Doors
 • COROLLA - Executive - Sedan 4 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=eb3d5c62-c486-4852-8192-fd050a6257a8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=65bfd91d-f2a8-4cbb-bdbc-3834b400492a&carId=eb3d5c62-c486-4852-8192-fd050a6257a8&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Corolla Sedan është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.