1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Corolla Touring Sports LUNA
Çmimet dhe kostoja

Wagon 5 Doors

Corolla Touring Sports - LUNA - Wagon 5 Doors
Pure White (040)

Motor

1.8L (HV special) 18H- (122 HP)

GARANCIA

standarde 10 VJEQARE
Corolla Touring Sports - LUNA - Wagon 5 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq